Bu Isi Kimler Yapabilir ?

Merhaba, siteme hoş geldiniz !

Bu yazımda ek iş yapmak isteyenlere biraz tüyo vereceğim. Ek iş dünyasında buluduğum süre zarfı içersinde çok şirketin farklı stratejilerini ve sunduğu imkanları gördüm.Öncelikle internetteki ' Tıkla Para Kazan veya Reklam İzle Para Kazan' gibi bir sistemin işe yaradığını hiç görmedim. Bizim sistemimiz çok farklı. Bu sistemde şirket bünyesinde bulunan ürünleri alıyor çevrenizdekilere satıyorsunuz. Bunun karşılığında şirket size bir kar bırakıyor. Çevreniz ne kadar genişse bu işte 12'den vurma potansiyeliniz o kadar yüksek demektir.
Nasıl bir iş olduğunu detaylı öğrenmek istiyorsanız tıklayın.  Sistemde alt üyelik de var. Alt üyelik ne demek mi ? Alt üyelik sizin çevrenizdeki insanları ek iş sitelerine üye yapıp onlar kazandıkça sizinde kazanmanız demek. Alt üye olayı bu işin olmazsa olmazı. Hemen korkmayın alt üyelerinizde falan sorumlu olmuyorsunuz. Siz bize kadar getirin yeter gerisini biz hallederiz. Alt üyelik ile ilgili detaylı bilgi için tıklayın.

Gelelim bu işin püf noktalarına ...

Çevrenizi Genişletin

Bu işte çevrenin önemi büyük çünkü satacağınız ürün için çevreye ihtiyacınız var. ''Peki benim çevrem yok ben ne yapayım ?'' Diyebilirsiniz. Endişelenmeyin Gümüş Yıldızı'nın Türkiye çapında 200.000'i aşkın üyesi var. Bu üyelerle tanışıp onların çevresinden yararlanabilir hemde ürün sattığınız kişiye şöyle yanına oturup iki dakka samimi bi sohbetle işi anlatıp alt üyeniz yapsanız bir taşla iki kuş yani. Çevre önemli.


Tatlı Dil Yılanı Deliğinden Çıkarır 

Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır demiş atalarımız çokta güzel şöylemişler. Bu tür ek işlerde pazarlamacı kabiliyeti ve tatlı dil çok önemlidir. Herşeyden önemlisi karşıdaki insanı ürkütmeyeceksiniz. Malumunuz günümüz Türkiye'sinde insanlar kazıklanmaktan çok korkuyor. Yani kadının birine gidip gecelik satmaya çalışsanız kredi kartı şifrenizi çalacağınızı düşünür. Herneyse tatlı dilli olmak her yiğidin harcı değildir. Isrardan kaçının. Ne kadar ısrar ederseniz anlattığınız şeylerin değeri o kadar düşer. Onlar dinlemekte ısrar etmeli bunu da onları merak ettirerek başarırsınız. Mesela bu işte bizim ortalama bir üyemiz minumum 2.000 lira kazanıyor. Sizinde bu işi yaptığınızı düşünürsek mesela sizde 3.000 lira alın. Satacağınız yere gidip ''Hanımlar siz şu elimdeki gecelikleri satınalın ay sonu yine 3.000 kazanırsam herkese benden çay.'' Mesela bunu dediğinizde asıl niyetiniz ordaki insanları alt üye yapmak olmalı. Oradakiler 3.000 lirayı duyduğunda merak edecekler ve 5 kişi varsa 2 tanesini alt üyeniz yapsanız çok büyük bir başarı demektir.. Bu sadece bir yöntem merak etmelerini sağlayıp tatlı tatlı anlatın. Çayları almayı unutmayın :)


Püf noktalarımızın devamı gelecek...