Türkobir


Türkobir'de hangi ürünler var ? 
Türkobir nasıl bir iş ?
Türkobir şikayet var mı ?

Bu soruların cevabını vermek üzere bu yazıyı yazıyorum. Siz de biliyorsunuz ki son yılların popüler işlerinden olan network-marketing yani Türkçe ile al-sat sistemi alanında en çok ses getiren kuruluşlardan biri de TÜRKOBİR. 

Türkobir sisteminde üyelik karlarınız %30 ila %60 arasında değişiyor. Bu tür sistemler içerisinde en yüksek kar marjına sahip firmalardan biri olma özelliğini hala koruyor.

Türkobir ürün konsepti olarak hızlı satabileceğiniz ürünleri belirler. Şu an için sistem içerisinde günlük hayatta kullandığımız ev gereçlerinden iç giyime kadar binlerce ürün ve 35'den fazla seçkin marka mevcut.

Türkobir şikayetlerinin Google aramalarında epey bir yer kapladığını sizlerde görmüşsünüzdür. Öncelikle bu tür şikayetlerin sebebini açıklayayım. Bunların birçoğu rakip firmaların aldatması ve işi eline yüzüne bulaştıran kullanıcıların sitemleridir. Mesela 100 TL'lik paketin 100 TL etmeyeceği çok fazla para alındığı söyleniyor. Oysa bu ücret sisteme giriş ücretidir ve o paket hediyedir. Şöyle açıklayalım: Mesela siz bir ürünü satmak istiyorsunuz, satacağınız kişinin de TÜRKOBİR'den haberi var. Bu durumda kişi sisteme giriş yapıp kendi siparişini size gerek kalmadan kendisi de verebilir. Bu halde siz ürünü satamazsınız. Oradaki söz konusu ücret sisteme sadece satış yapacak kişilerin katılmasını sağlamak amaçlıdır. Ama şikayette bulunan kullanıcılar, oradaki fiyatı paket fiyatı olarak algıladıklarından böyle şikayette bulunuyorlar.
Umarım sorularınızın cevaplarını verebilmişimdir. 


Bir daha ki yazıda görüşmek üzere.